Agenda

Keppelrun ##AFGELAST##
Zondag, 14 Juni 2020, 10:30
Hits : 83

Kom rennen in Keppel op zondag 14 juni ##AFGELAST##

De Keppelrun belooft een mooie en speciale editie te worden. Een professioneel hardloopevenement voor jong en oud dat in het teken staat van sportiviteit, gezondheid en gezelligheid. Lopers kunnen deelnemen aan 1, 5 of 10 kilometer en rennen door een fraai stukje Achterhoek, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel. Naast een unieke medaille zijn er ook een paar leuke extraatjes voor alle deelnemers. Dus schrijf je in en doe mee!

De starttijden van de verschillende afstanden zijn:

  • 10.30 uur: Bronckhorst Tandartsen 5 km-loop
  • 11.15 uur: Coffee Fresh Westhoff 10 km-loop
  • 12.30 uur: Aviko jeugdloop 1 km

Natuurlijk de mooiste
Net als voorgaande jaren staat deze elfde Keppelrun in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Deelnemers rennen door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen. De route geeft spannende doorkijkjes waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Het parcours heeft bewezen dat snelle tijden mogelijk zijn. De Keppelrun staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Samen met betrokken sponsors, meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten maken we er een perfect hardloopevenement van.

Fit door hardlopen
De Keppelrun wil naast de organisatie van een gezellige hardloopwedstrijd ook bijdragen aan een gezonde leefstijl. Daarom stimuleert de Keppelrun mensen om in beweging te zijn dan wel te komen. Kinderen op de basisscholen worden enthousiast gemaakt om een rondje hard te lopen. Enkele van onze sponsoren bieden hun medewerkers de gelegenheid deel te nemen aan de Keppelrun, individueel of in teamverband. Deze bedrijven zien het belang van meer bewegen en samen sporten, waardoor beter wordt gepresteerd op de werkplek.

Locatie Monumentenweg, Hoog-Keppel
www.keppelrun.nl