Agenda

43e Rommelmarkt op Hemelvaartsdag
Donderdag, 30 Mei 2019, 09:00 - 16:00
Hits : 741
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalvereniging HC ’03 houdt op Hemelvaartsdag voor de 42e achtereenvolgende keer de kunst-, antiek- en rommelmarkt in Hoog-Keppel. De rommelmarkt op donderdag 30 mei in de dorpskern is van 09.00 uur tot 16.00 uur gratis geopend voor publiek. Belangstellenden voor een kraam kunnen contact opnemen met de organisatie.
Om de clubkas te spekken besloot de evenementencommissie van de voormalige voetbalvereniging H&K (in 2003 gefuseerd met Drempt Vooruit tot HC ’03) in 1976 om een rommelmarkt te organiseren op het plein voor het gemeentehuis te Hoog-Keppel. De eerste editie was direct een groot succes; meer dan duizend bezoekers kwamen af op de markt en ook in financieel opzicht was de markt geslaagd. De kunst-, antiek- en rommelmarkt is in ruim 40 jaar uitgegroeid naar een markt die een grote bekendheid geniet in de wijde omgeving en wordt al jarenlang bezocht door meer dan 15.000 bezoekers.
De vele standhouders bieden een groot assortiment artikelen te koop aan zoals oud-Hollands snoepgoed, cd’s, poppen, kleding uit vervlogen tijd, koperwaren, speelgoed, boeken, wenskaarten en heel veel antiek. Daarnaast is een van de grootste attracties van de markt het snuffelen tussen de echte rommel. De opbrengst van deze rommel is voor de organiserende voetbalvereniging HC ’03. De rommelmarkt die al jaren gekenmerkt wordt door een gemoedelijke sfeer vindt plaats op de Burgemeester Van Panhuysbrink in Hoog-Keppel.

Belangstellenden voor een kraam kunnen contact opnemen met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Hoog-Keppel